Henkilökunta

Korson apteekissa Teitä palvelee apteekkari, 2 proviisoria, 9 farmaseuttia, 5 teknistä työntekijää ja 1 kosmetologi.

 

Asiakaspalvelussa lääkkeiden toimittamisesta ja lääkeneuvonnasta vastaavat laillistetut proviisorit ja farmaseutit.

 

Apteekkari

Apteekkari on koulutukseltaan proviisori. Apteekkari toimii apteekin johtajana ja yrittäjänä.

Proviisori

Proviisori toimii esimiestehtävissä valvoen asiakaspalvelun laatua ja lääkevalmistusta. Proviisorin koulutus on ylempi korkeakoulututkinto.

Farmaseutti

Farmaseutti toimii asiakaspalvelussa vastaten reseptilääkkeiden toimituksista ja lääkeneuvonnasta sekä auttaa asiakasta itsehoitolääkkeen valinnassa. Farmaseutin koulutus on alempi korkeakoulututkinto.

Tekninen apulainen

Teknisen henkilökunnan tehtäviin kuuluvat mm. laskutukseen ja materiaalihallintoon liittyvät työt. Tekninen apulainen on yleensä koulutettu työpaikalla.

Kosmetologi

Kosmetologi opastaa yksilöllisesti sopivien ihonhoitotuotteiden valinnassa. Korson apteekissa kosmetologi on paikalla kerran viikossa, tiistaisin.

 

Farmasian oppilas

Oppilas suorittaa apteekissa opintoihinsa sisältyvää käytännön harjoittelua, joka tärkeä osa farmaseutin ja proviisorin tutkintoa. Oppilas harjoittelee kaikkia farmaseuttisia tehtäviä farmaseuttien ja proviisorien valvonnassa.

Diabetesyhdyshenkilö

Apteekkimme diabetesyhdyshenkilö on perehtynyt diabetekseen ja sen lääkehoitoon. Voit kääntyä hänen puoleensa diabetekseen ja sen lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Astmayhdyshenkilö

Apteekkimme astmayhdyshenkilö on perehtynyt astmaan ja sen lääkehoitoon. Hänen puoleensa voit kääntyä astmaan ja sen lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Sydänyhdyshenkilö

Apteekkimme sydänyhdyshenkilö on perehtynyt sydän- ja verisuonisairauksiin sekä niiden lääkehoitoihin. Hänen kanssaan voit keskustella lääkehoitosi toteutumisesta sekä terveellisistä elämäntavoista, jotka vaikuttavat hoitosi onnistumiseen.