Kosmetiikka

Apteekissa myytävät ihonhoitotuotteet ovat tutkitusti laadukkaita ja
luotettavia. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään oikean
tuotteen valinnassa. Korson apteekista löydät mm. seuraavat tuotemerkit ihonhoitoon:

 

Aco

Ruotsalaisen ACOntuotteet kohtelevat ihoa hellävaraisesti. Ne sisältävät vain muutamia puhtaita ja huolellisesti valittuja raaka-aineita, joiden vaikutus on selkeä. Tuotteita on kaikille ihotyypeille ja kaikkiin tilanteisiin – ongelmattomasta ihosta herkimmällekin ihotyypille, arkipäivän ylellisyydestä lääkevalmisteisiin.
Tuotesarjan omille sivuille: http://www.aco.fi/

 

Avène-terveyslähdeveteen perustuva Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkälle iholle, mutta sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille. Kaikki Avènen tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Lähdeveden ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja sen vaikutuksista on tehty noin 50 kliinistä tutkimusta. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.
Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden käyttö ja määrä on minimoitu ja tuotteet ovat kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa testattuja. Tuotteet valmistetaan samojen ISO 9002 laatustandardien mukaan kuin lääkevalmisteetkin.
Tuotesarjan omille sivuille: https://www.eau-thermale-avene.fi/
Pohjoismainen iho on herkkä. Ihon kosteustarve vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Decubal tarjoaa tehokkaita ja miellyttäviä tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin. Decubal -sarjaan kuuluu laaja valikoima kuivan ja herkän ihon erityistuotteita koko vartalolle.
Tuotesarjan omille sivuille: http://decubal.fi/Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.
Tuotesarjan omille sivuille: http://favora.fi/

.


KORRES on kreikkalainen ihonhoitosarja, jonka tavoitteena on kehittää tehokkaita, innovatiivisia ja luonnollisiin ainesosiin perustuvia tuotteita. KORRES ihonhoitosarjan tuotteet ovat sekä iho- että ympäristöystävällisiä, ja niissä käytetään ainutlaatuisia ja tutkitusti tehokkaimpia kreikkalaisia yrttejä. Tuotteiden valmistuksessa on vältetty synteettisiä raaka-aineiden, kuten mineraaliöljyjen, silikonien, parabeenien ja propyleeniglykolin käyttöä.
Tuotesarjan omille sivuille: http://www.korres.fi/

.

La_roche_posay
La Roche-Posay´n tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksesta on karsittu pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Toinen tärkeä periaate on aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen. Tuotteiden säilyvyyttä on optimoitu hyödyntämällä uusinta pakkausteknologiaa. Tuotteet testataan herkimmälläkin iholla.
Tuotesarjan omille sivuille: http://www.laroche-posay.fi/

logo2016


Louis Widmer -ihonhoitotuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteiden valmistustapa mahdollistaa bakteereita sisältämättömien tuotteiden valmistamisen, minkä ansiosta tuotteet sisältävät minimimäärän säilöntäaineita. Louis Widmer -tuotteet edustavat korkeinta mahdollista laatua, niillä on optimaalinen vaikutus ja ne ovat erinomaisen hyvin siedettyjä. Tuotteita on sekä miedosti hajustettuna että hajusteettomina.
Tuotesarjan omille sivuille: http://www.louis-widmer.ch/en/

 


Vichy

Vichy on L´Orealin ylellinen apteekkikosmetiikkasarja. Tuotteiden teho perustuu Ranskalaisen Vichy´n kylpyläkaupungin lähdeveteen, joka tunnetaan ihoa vahvistavana ja rauhoittavana. Vichyn tuotteet ovat allergiatestattuja ja soveltuvat herkälle iholle.
Tuotesarjan omille sivuille: http://www.vichy.fi/


-417 kosmetiikkasarja perustuu luonnollisiin ja aktiivisiin mineraaleihin maailman matalimmasta paikasta, -417 metriä merenpinnan alapuolella sijaitsevasta Kuolleestamerestä.´
-417 tuotteet tunnetaan tieteellisestä Vitamin Mineral Complex -yhdistelmästä, joka tasapainottaa ihon kosteutta Kuolleenmeren mineraalien ja vitamiinien avulla sekä auttaa ja elvyttää ihosoluja sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Kaikki -417 tuotteet sisältävät tämän yhdistelmän, joka muodostuu A, B, E, F- ja H- ryhmän vitamiineista, Kuolleenmeren 40 luonnonmineraalista, kuten kalsiumista, magnesiumista, kloridista, kaliumista sekä ainutlaatuisista kasviuutteista. Ainesosien tarkat mittasuhteet ja kosteutta tasapainottava käsittely varmistaa ihon uudistumisen ja ylläpitää ihon normaalin kosteustasapainon vakaana pitkän ajan.

-417 tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyä eikä tuotesarjaa ole eläimiin testattu.

  

V10 plus. Laadukkaan ihonhoitosarjan seerumit. Seerumeita on yhteensä 10 erilaista, yhtä moneen yleisimpään iho-ongelmaan. Seerumeita voi myös sekoittaa keskenään, ja räätälöidä juuri omalle iholle täydellinen hoitokokonaisuus. Seerumeiden käyttöä kannattaa myös vaihdella riippuen siitä, mitä iho juuri sillä hetkellä tarvitsee. Esimerkiksi epäpuhtaalle ja rasittuneelle iholle voidaan käyttää Pycnogenol-, C-­vitamiini- ja lakritsiseerumia. Kuivalle aikuiselle iholle sopii loistavasti yhdistelmä Kollageeni-, Bio Cell- ja hyaluronihapposeerumeista.
Tuotesarjan omille sivuille: http://www.v10plus.fi/tuotteet/seerumit


Eucerin tuotteiden historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Tuotteet perustuvat korkealuokkaisiin raaka-aineisiin ja tutkimukseen.